8 důvodů, proč potřebujete proaktivního dodavatele webu

15. 4. 2023

Webový Online Pilot

Proaktivní dodavatel webu je v dnešní době cenným partnerem pro každou firmu, která si chce udržet konkurenceschopnost a být vidět online. Zkušený odborník vám zajistí řadu benefitů, díky kterým “předběhnete” konkurenci. Proč byste si tedy měli svého webdevelopera vybírat pečlivě a proč chtít toho proaktivního? Zjistěte všechny výhody, které vám to přinese.

Velká část dodavatelů vám zajistí jen to, na čem se dohodnete nebo o co si řeknete. Zbytek možností už ho moc nezajímá. Pokud ale narazíte na opravdového profíka, kterému na vašem webu skutečně záleží, získáte řadu výhod.

Návrh a implementace inovativních řešení

Proaktivní dodavatel webu má většinou velké množství zkušeností s tvorbou webů a webových řešení na míru. Díky tomu vám navrhne různá zlepšení a pokud se vám budou líbit, jednoduše je implementuje.

Pravidelná údržba a aktualizace

Web není věc, kterou jednou vyrobíte a necháte ji někde ležet. Potřebuje pravidelnou údržbu a aktualizace, díky kterým zůstane v dobré kondici a nezastará. To je zásadní pro dobrý uživatelský zážitek.

Efektivní řešení problémů

Vyskytl se na webu problém? S proaktivním dodavatelem nemusíte hlídat, až přijde. Webdeveloper si ho všimne sám a automaticky dá vše do pořádku. Vy ani vaši zákazníci si tak možného problému ani nevšimnete.

Poskytování relevantních informací

Nemusíte si dohledávat informace nebo se snažit rozluštit, co vám to vlastně dodavatel řekl. Webdeveloper mluví vaším jazykem a vždy vám vše vysvětlí tak, abyste byli v obraze a všemu dokonale rozuměli.

Snížení nákladů

Nahánění dodavatele, jeho neustále úkolování a připomínání se se vám časem nepěkně prodraží. Jednou ho platíte a ještě pálíte vlastní hodiny volného času. To se nevyplatí, protože vám vznikají vícenáklady. Webdeveloper se svým týmem se vám postarají o všechno, aniž byste se museli neustále připomínat.

Vylepšení uživatelské zkušenosti

Proaktivní dodavatel se dokáže vcítit nejen do své práce, ale i do vašich zákazníků. Snadno tak rozpozná drobné detaily na vašich stránkách, které je třeba upravit, vyladit nebo změnit. Uživatelská zkušenost vašich návštěvníků tak bude o mnoho příjemnější.

Zlepšení bezpečnosti

Bezpečnost je základem každého online projektu. A přesto jsem už mnohokrát viděl, v jakém příšerném stavu takové zabezpečení bylo. Zkušený dodavatel nebere vaše data na lehkou váhu a zajistí kvalitní a bezpečný hosting pro váš web i jeho pravidelnou aktualizaci. Plus se postará, aby jím naprogramované funkce používaly bezpečný kód.

Proaktivní dodavatel se hledá nelehko. Obvykle vám však napoví jeho reference od zákazníků, přímý kontakt s nimi nebo portfolio webů, které již vytvořil a o které se stará. Dalším milníkem jsou léta zkušeností, která vám prozradí, kolik toho váš dodavatel už mohl dokázat.

Zajímá vás, jak co nejlépe spravovat svůj web? Pravidelně čtěte náš blog, anebo sledujte Richarda na jeho LinkedInu.

Chcete více návštěvníků webu?

Ano CHCI