A víte, kdy u vás zákazník určitě nedokončí nákup?

18. 11. 2020

Webový Online Pilot

Váš e-shop. Ten by měl být nejen místem, kde člověk najde, co hledá, ale kde také v nejlepším případě hned zaplatí. Naše zkušenosti ukazují, že platební metody, resp. rychlost a způsob zaplacení za objednané věci, mají zásadní vliv na závěrečné rozhodnutí zákazníka o tom, kde nakoupí.

Zákazník je nekompromisní. A doba tak online. Takže když chce platit kartou a nemůže, objedná jinde

Lidé chtějí mít na e-shopu objednáno a zaplaceno hned. Jsou v tomhle nesmlouvaví, a když jim tahle možnost na webu schází, vyrazí nakupovat jinam. Jako tam, kde online platba (kartou) možná je.

K vaší konkurenci, abychom si rozuměli…

Platební brána nabízí desítky platebních metod pod jednou střechou

Chování zákazníků máme za ty roky dobře načtené a s tímhle vším počítáme. Ideálním řešením je platební brána. Nástroj, který se po jednoduché implementaci postará o dost věcí týkajících se vašich online finančních toků. Vy sami přitom nemusíte dělat vůbec nic.

Platební brána zajišťuje okamžitý, nanejvýše bezpečný online převod peněz z karty či účtu platícího zákazníka na účet váš. Bez ohledu na to, jakou má kdo z vás banku. Jestli je ráno, nebo večer. Jestli je to karta, nebo bankovní tlačítko.

Platební brána umožní placení mnoha různými způsoby. Na obrázku vidíte, z jakých metod si může vybrat zákazník e-shopu, v němž je integrována platební brána ThePay.

Jedna registrace. Jedno nastavení. Jedna smlouva. Jedno vyúčtování. A všechno hezky online

Když začnete hledat poskytovatele platební brány, zjistíte, že jich je u nás několik. Od velkých přes malé rybky. My sázíme a důvěřujeme české platební bráně ThePay.cz, top hráčce mezi platebními bránami na našem trhu.

Líbí se nám, že je celá online. Nikam nemusíte, žádné papírování. Dobře slouží malým obchůdkům i velkým e-shopům. S její implementací získáváte najednou všechny nejběžnější online platební metody u nás – platby kartou, bankovní tlačítka, QR kódy, platby přes odkaz, kryptoměny. Umožňuje opakované platby, blokace, předautorizace plateb a spoustu dalšího. Je to skvělý pomocník a ušetří vám nemálo času.

Co vše může zákazník přes platební bránu zaplatit?

Tradiční e-shop je tu už ze své podstaty od toho, že si na něm zákazník koupí nějaké zboží, a to je mu doručeno. Ale co když zrovna vy nabízíte něco jiného? Třeba dárkový poukaz na zážitky, jinou online službu, nebo jste třeba portál, který nabízí nějaké členství? I takovým klientům jsme už platební bránu implementovali a jejich zákazníci mohou vše spokojeně platit online.

Jako příklad si můžeme ukázat třeba webové stránky icajove-more.cz, kde díky platební bráně nabízejí členům prémiový obsah.

Ať už svůj e-shop provozujete na platformě WordPress, nebo dáváte přednost e-shopovému řešení na míru, v obou případech vám můžeme platební bránu do systému integrovat a upravit přesně podle vašich potřeb, a pochopitelně i podle přání vašich zákazníků.

A tak abychom to nakonec shrnuli…

Každý zákazník má svoji hlavu. Ale jedno mají společné. Nechce se jim na zboží a služby čekat dlouho. Pokud je to jen trochu možné, chtějí si ho užívat okamžitě. A chtějí platit v danou chvíli. Díky platební bráně jim můžete splnit tohle snadné přání. A oni to jednoznačně v dobrém vrátí – že u vás nakoupí.

Chcete více návštěvníků webu?

Ano CHCI